tiistai 15. marraskuuta 2011

You are a cinema, I could watch you forever

Okei, näin alkuun, perun päätökseni siitä, etten käytä lyriikkaotsikoita. En vaan keksi mitään muuta. :D Ette kai te siitä häiriinny kuitenkaan?

Niin ja toiseksi, joudun varmaan taas pyytämään anteeksi tätä päivitystahtia.. Kuitenkin, siihen on varmaan tulossa parannus nimittäin..

Tänään tuli tilattua kaksi nukkea lisää! Joo, heittäydyin hurjaksi ja tilasin molemmat samalla kertaa. Olen niiin innoissani! Miten mä jaksan odottaaa? No, mutta siis, mä olen kutsunut näitä "yllätysnukeiksi" aika kauan, mutta vaan siksi että mun mieli voi muuttua millon vaan.. Nyt se on kuitenkin myöhäistä, kun nuket on tilattu jo, elikkä uskallan kai paljastaa mitä nukkeja meille on tulossa.. Siis ihan kohta..

Ensin oli tarkoitus tilata Pullip, kilttityttö pullip, mutta sellainenhan minulla melkein jo onkin.. (Raikua ei tosin voi sanoa kiltiksi, mutta tuo Kitte..) Minun kuului hankkia Romantic Alice Pink ver., mutta kun se meni sivu suun, Blanche oli seuraava vaihtoehto. Ei sitten sitäkään. Pullippia tänne ei siis ole tulossa.

Vaan Dal! Aivan ihana pikku-Dali, Monomono nimittäin. Tyttö saa nimekseen Merli, ainakin näin alustavasti, voi olla että muutan sen vielä.. Tytöstä tulee sellainen villikko, ylivilkkaushäiriöinen pikkuneiti. (ADHD-tapaukseksikin voisi kutsua) Hän on mielenliikkeiltään varsin erikoinen ihminen, joka ei mitenkään pärjäisi ilmaan veljeään.

Sanoinko veli? Joo, Merli saa kaksoisveljen, Isul Maon, joka saa nimekseen Riko. (: Riko on siskonsa vastakohta, rauhallinen, järkevä, joskus vähän ujokin poika. Ainakin Ria on poikaan ihan lääpällään ihan ensitapaamisesta lähtien. Saa nähdä kehkeytyykö näiden välille jotain..

Rialla ja Kitellä on molemmilla varsin erikoinen suhde näihin kahteen.. Riko ja Merli eivät myöskään ole niin tavallisia, kilttejä pikkuisia kuin miltä näyttävät.. Mutta enhän mä kaikkea aio paljastaa!

Eiköhän nyt ole selostettu tarpeeksi.. Loppuun pieni Riashootti, copypaste Pullarista.
Neidin obitsu on korjattu. Se seisoo nyt varsin mallikkaasti. (:


Raakastan näitä laseja! ♥ 


Oma suosikkini näistä (:
Ria: Tulkaa syömään lintuset! Että jaksatte etelään asti! ♥6 kommenttia:

 1. Ria on niin kaunis. *_____* Musta tukka sopii niin hyvin. *menee salaa tilaamaan Rikallekin mustan tukan* Merli ja Riko alkoivat kiinnostaa, harmi kun teet tarinoitasi niin harvaan.

  VastaaPoista
 2. NukkeRohmu// Kiitoksia! (: Tarinoita on tulossa Merlin ja Rikon myötä paaljon. Mulla on jo ihan hurjasti ideoita. Kunhan saisin mokomat jo tänne..

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia, Ria on niin sulonen♡ Onnea myös kahden uuden nuken johdosta! Mao on rakkaus.

  VastaaPoista
 4. Vovoi , Ria on on niin suloinen! <3___<3
  Tuskin maltan odottaa uusia nukkejasi -
  ja niiden mukana tulevia tarinoita ! ~~

  VastaaPoista
 5. Onnea KAHDESTA nukesta! Niin ihanaa 8) Ja Ria on aivan uskomaton *A*

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia. :3 Söpö nukke sulla.

  VastaaPoista