perjantai 24. kesäkuuta 2011

Terveisiä pihamaalta ja kauempaakin

Heippa taas ja kiitos teille lukijoille. Teitähän on jo 11, mikä on minusta aika paljon.. Olen ollut heti alkuun surkea bloggaaja, mutta perjaatteessa siihen on syykin. Olin viikon Saksassa, eikä Ada päässyt mukaan. Lohdutukseksi toin sille ison kasan vaatteita. Kengistä tyttösellä vain on pulaa.. Niitä voisin vaikka Mollamaniasta tyttöselle tilata. Sitä ennen tänne on kuitenkin tulossa yksi isompi paketti, jota onkin jo odotettu. Lähetys on jo postissa, mutta kiitos juhannuksen, saan sen vasta maanantaina. Adan kanssa ei enää jaksettaisi odottaa.. Tuo ei tosin tiedä vielä, mitä paketissa on. Hyviä veikkauksia tyttö on heittänyt, mutta annetaan sen olla vielä salaisuus.. Pullip Suomessa taisin kyllä jo jotain vihjailla. Uusi pikku inspiraationlähde tänne on kuitenkin tulossa, eli sitten on odotettavissa paljon lisää postauksia.

Muutama kuva viime yöltä. Oltiin Adan kanssa kahdestaan kotona ja käytiin tuossa lähistöllä kuvailemassa keskellä yötä.. Kuvista tuli niin huonoja, ettei niistä kehtaa laittaa kuin muutaman. Blogger vielä pilaa niitä entisestään. Lähes kaikki ylivalottuivat, enkä tajunnut sitä kuvia ottaessa. Pian voisin lupailla oikeaa photoshoottia, sillä mökille ollaan lähdössä, eikä siellä oikeastaan voikaan tehdä mitään muuta kuin kuvata nukkeja..


Tässä on kökkö asento, mutta tämä on ehkä ainoa jossa on laatu kohdallaan.

Tämä taas ylivaloittui pahasti, mutta tykkään tästä muuten.

Sisältä. Laatu on aika puskasta, mutta Adalla on hieno ilme.. Se näyttää siltä kuin alkaisi kohta itkemään.. :D

Tästä tuleekin pitkähkö postaus, mutta olen unohtanut laittaa nämä rantakuvat tänne. Otettu 16.6. Sellaiselta pikkulammelta.. Sinnekin Ada pääsi mukaan, vaikka tyttö uskaltautuikin vain kahlailemaan rantavedessä. Tai oikeastaan tuo olisi varmaan uinut enemmänkin, jos minä vaan olisin antanut..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti