maanantai 4. heinäkuuta 2011

Enpä ole taas vähään aikaan päivitellyt.. Ehkä siksi, ettei ole oikein ollut päivitettävää. Teitä lukijoita on kuitenkin taas tullut lisää, kiitoos. <3 Onhan minulla kuitenkin jotain mitä tänne voisi tunkea.. Aluksi vähän kuvia (tylsää..). Pullip Suomessa näitä on enemmänkin. Tänne jaksoin lisätä vain omat suosikkini. ^^ Ehkä se on vaan parempi.


Tuijotuskilpailu.


Kyllähän Ria on joskus ihan kivakin..


Voi kyllä! Haluan varmasti nousta seisomaan tälle liukkaalle kalliolle, vaikka aallot melkein vievät minut mennessään. Katso, olen lentokone!
Rakastan tätä kuvaa. <3Nukeille himottaisi ostaa kaikennäköistä, mutta rahaa ei vain ole. ): Sitten kun sitä saan, niin kaikki taitaa taas mennä nukkesälään. Sen verran on taas ostoslistalle kertynyt.
- Ensinnäkin obitsut tytöille. Varsinkin Rialle. Sen stock-kroppa on niin tyhmä. ): Adan oma neloskroppa vielä menee.
- Adalle peruukki. Stockissa ei varsinaisesti ole mitään vikaa, mutta vaihtelua siihen haluaisin silti. Tämä olisi suunnitelmissa:

Ihana! <3
- Vaatteita ja KENKIÄ. Etsystä löytyy kaikkea ihanaa, foorumeilta samoin. Joka paikasta. Ääh..
  
Kengät ja sukat winddolls.com'ista. Mekko Etsystä, käyttäjältä Jolielenie.

Lisäksi Rialle voisi hankkia uudet eyechipsit. Kolmas nukkekin on suunnitelmissa, mutta lupasin etten ennen joulua osta.. Isul voisi olla kiva.. jos siitä tekisi obitsulla vähän pidemmän. Taejankit ei vaan iske muhun.. En tykkää niitten kasvoista.

Tähän piti tulla vielä "mitä nukkeja seuraavaksi"-suunnitelmia, mutta se taitaa jäädä seuraavaan kertaan. ^^ Jos on muuten jotain kommentoitavaa, risuja, ruusuja, toiveita tai ehdotuksia, niin kommentteja saa kyllä heitellä. (:

1 kommentti:

  1. Minun Moon nukella on samallainen mekko kun Adallasi.

    PS. blogini: melovedoll.blogspot.com

    VastaaPoista